About Us

About ThyAn - The Professional Lightning Solution Provider

Welcome to Website

TAEC LTD

TAEC - Thy An Engineering Company is providing full-service company specializing in customized design & engineering solutions for surge protection, grounding & bonding and lightning protection.
We offer decades of knowledge and experience to our customers, advising of the best methods for risk mitigation in VietNam and neighboring countries. The company's products and services serve for civil construction, office building and contribute to improving the highest level of safety and effectiveness in lightning protection in other important infrastructures such as:
 
 • Aviation & flight management system
 • Maritime Safety
 • Broadcasting
 • Telecommunications
 • Power & Transmission Plant
 • Factory & Industrial Park
+ 19 YEARS
+ 19 YEARS
Founded & constantly developing
+ 50 Staff
+ 50 Staff
Dedicated, experienced engineering
+ 1.000 m 2
+ 1.000 m
Size of Warehouse and Company
+ 100.000
+ 100.000
Partners and customers have accompanied and supported us over the last time.

Company core values: Reliable Products, Perfect Services.

That is our Action guidelines, every year the company's technical staff is highly trained by foreign experts, always keeping updated with new technologies, improve professional knowledge that may be required to perform around Vietnam and some neighboring countries to achieve superior customer satisfaction.

Vision - Mission

Vision

Vision

Leading company in the field of surge protection, grounding & bonding and lightning protection. Building a high-value for community, contributing to improving safety in important infrastructures such as airports, flight management systems, maritime management, etc…

.
Mission

Mission

Our mission is to exceed the expectations of our customers. We aspire to the highest level of excellence in our risk mitigation evaluation, product & technology offerings, design, and systems services. We accomplish this by committing all of our resources to achieve superior customer satisfaction.

Giới thiệu Logo TAEC: Biểu Tượng của Sự Bảo Vệ và Ổn Định

Chào mừng quý khách đến với TAEC LTD, công ty chống sét chuyên nghiệp và uy tín hàng đầu Việt Nam.

Giới thiệu Logo TAEC: Biểu Tượng của Sự Bảo Vệ và Ổn Định

Logo của chúng tôi thể hiện sức mạnh và sự tiên tiến, với thiết kế tam giác màu vàng và đỏ nổi bật. Hình tia sét tượng trưng cho chuyên môn cốt lõi của chúng tôi trong lĩnh vực chống sét. Các sọc ngang biểu trưng cho hệ thống tiếp đất, thể hiện cam kết về một nền móng vững chắc và ổn định.

Màu đỏ và cam trong logo tượng trưng cho sự cân bằng giữa dương và âm, trời và đất, phản ánh sự hài hòa trong các giải pháp kỹ thuật của chúng tôi. Chữ "TAEC", viết tắt của Thy An Engineering Co., Ltd., được hiển thị nổi bật với màu đỏ, viền trắng và bóng đổ nhẹ, tạo ấn tượng mạnh mẽ và dễ nhớ. Logo này đại diện cho sự chuyên nghiệp và cam kết của chúng tôi trong việc bảo cho con thiết bị máy móc và công trình trước các nguy cơ từ thiên nhiên.

Tại TAEC, chúng tôi tự hào cung cấp các giải pháp tiên tiến đảm bảo an toàn và bảo mật cho các dự án của bạn. Logo của chúng tôi là minh chứng cho chuyên môn và lời hứa của chúng tôi trong việc cung cấp các dịch vụ chống sét đáng tin cậy và hiệu quả.

Hãy chọn TAEC để có chất lượng vượt trội và sự an tâm tuyệt đối.


Tại sao chọn TAEC?

 1. Chuyên môn về chống sét: Với nhiều năm kinh nghiệm, chúng tôi chuyên cung cấp các giải pháp toàn diện và tiên tiến nhất, phù hợp với nhu cầu cụ thể của bạn.
 2. Hệ thống tiếp đất đáng tin cậy: Hệ thống tiếp đất của chúng tôi được thiết kế để cung cấp nền tảng ổn định và an toàn, đảm bảo tuổi thọ và sự an toàn cho các công trình của bạn.
 3. Chuyên nghiệp và cam kết: Đội ngũ chuyên gia của chúng tôi luôn cam kết cung cấp dịch vụ đạt tiêu chuẩn cao nhất, đảm bảo sự hài lòng và yên tâm tuyệt đối cho bạn.
 4. Giải pháp sáng tạo: Chúng tôi luôn đi đầu trong công nghệ để mang lại các giải pháp sáng tạo và hiệu quả cho mọi nhu cầu chống sét của bạn.

Liên hệ với chúng tôi hôm nay để tìm hiểu thêm về cách TAEC có thể bảo vệ các tài sản quý giá của bạn khỏi nguy cơ sét đánh.

Traditional Customers

THY AN products and services have been utilized by an array of private companies and governments in VietNam and the countries of Indochina during the past time.

Showroom

 • 169/23 Đường 204 Cao Lỗ, Phường 4, Quận 8, TP. Hồ Chí Minh
 • 028 3850 5678
 • info@thyan.vn
 • 169/23 Đường 204 Cao Lỗ, Phường 4, Quận 8, TP. Hồ Chí Minh
 • 028 3850 5678
 • info@thyan.vn
 • Ha Noi City
 • 028 3850 5678
 • info@thyan.vn

Partners

“Reliable Product, Perfect Service”  is Our core values. Our top priority is choosing the Partners who are able to supply safe and effective products, technologically innovative, with the highest manufacturing quality and that meet and exceed the requirements of national and international regulations, to provide good warranty services, quick delivery time and technical support services may need.